Handgemaakte sieraden door Daans Design

Alle sieraden zijn door mij met veel zorg en passie voor de sieraden handgemaakt. De foto's neem ik zelf zodat ik weet dat de kleur zo goed mogelijk wordt weergegeven. 

Sieraad uitverkocht?

Heeft u een mooi sieraad gezien maar is het uitverkocht? Soms kan ik een sieraad nogmaals maken of in iets aangepaste kleurstelling en of materialen. Stuurt u dan een mail naar info@daansdesign.com en ik neem contact met u op.

Duurzame sieraden door hoogwaardige metalen

Voor de gouden sieraden gebruik ik 9 krt goud, 14 krt goud en 14 krt gold filled.

Gold filled
Gold filled is een Amerikaanse standaard waarbij dikte van het goud tenminste 1/20ste of 5% van het totale gewicht moet uitmaken. In een streng gecontroleerd proces wordt 14 karaats goud mechanisch door hitte en druk aan een basismetaal (meestal koper) verbonden. Het is dus een legering en geen laagje dat er gemakkelijk afslijt. Hierdoor gaan gold filled sieraden met de juiste zorg net zo lang mee als echt gouden sieraden. Alle gold filled onderdelen komen van gerespecteerde leveranciers.

925 Sterling zilveren sieraden

Voor de zilveren sieraden gebruik ik 925 sterling zilver of 925 sterling zilver met een dikke laag goud die niet snel slijt.

Alle sieraden zijn 100% hypoallergeen en vrij van nikkel en lood.

Daans Design in opdracht

Regelmatig neem ik opdrachten aan om voor iemand een speciaal sieraad te ontwerpen. Voor de maand mei heb ik nog een paar plekjes vrij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op via info@daansdesig.com.

Verpakking, verzending en veilige betaling

Alle sieraden worden verpakt in een luxe juwelen geschenkdoosje en ingepakt als cadeau.

Gratis verzending binnen Nederland max. 2 werkdagen met pakketpost van PostNL met track & trace. Voor verzending naar België, Duitsland en Frankrijk wordt 5 euro in rekening gebracht. (Totale kosten zijn 13 euro) Gratis vanaf 99 euro.

Veilige betaling met iDEAL, Paypal, Bancontact of Sofort Banking. Betaling met uw creditcard is ook mogelijk.

Shop

 

© 2017 - 2022 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel