Ringen van Daans Design

De ringen met edelstenen smeed ik zelf in mijn eigen atelier. Op dit moment werk ik aan een collectie toermalijn ringen. Zoals u misschien al weet heb ik een grote liefde voor toermalijn. Met name de schijfjes zijn heel bijzonder en zeldzaam mooi. De eerste ringen met deze schijfjes zijn klaar en komen zo snel mogelijk in de webwinkel. 

Toermalijn, Zilveren ring, Edelstenen ring, Ring met edelstenen, Edelstenen ring zilver, Toermalijn ring, Handgemaakte sieraden, Handgemaakte ring, Edelstenen ring koop online, Edelstenen sieraden webshop, Edelstenen sieraden online, blauwe toermalijn, toermalijn edelstenen, edelstenen

 

Vintage ringen

Op dit moment zijn de vintage ringen uitverkocht. Echter, ik zal snel weer een nieuwe collectie vintage ringen aanbieden.

Zo nu en dan heeft Daans Design een aantal vintage ringen in de collectie. Deze gouden ringen koop ik in bij een aantal persoonlijke, betrouwbare adressen. Met verschillende soorten edelstenen en soms met diamant. De gouden ringen zijn gemaakt van 9 karaat of 14 karaat goud. 9 karaat goud werd in vroeger tijden veel gebruikt om de mooiste creaties te maken. Alle ringen zijn gewaarmerkt.

Vintage ring, Ring, Vintage ring edelsteen, Vintage gouden ring, Vintage edelstenen ring, Vintage peridot ring, Vintage ringen, Vintage 9 karaat gouden ringen, Vintage band ring, Gouden ringen vintage, edelstenen ring vintage,

 

Verpakking en verzending ringen

De ringen worden verpakt in een luxe juwelendoosje en verpakt als cadeau gratis verzonden in Nederland met track & trace.

Home

Armbanden

Edelstenen kettingen

Oorbellen

Zilveren ringen

Vintage ringen

 

Sorteer op
 • Vintage ring Amethist paars
  Vintage ring Amethist paars

  Vintage ring Amethist aanschuif ring
  Een prachtige vintage band ring met paarse Amethist edelsteentjes, diamant en 9 karaat solide goud. Een half eternity zetting met 4 geslepen schitterend kleurende Amethist edelsteen.

  € 295,00
 • Vintage ring Saffier en Diamant
  Vintage ring Saffier en Diamant

  Vintage gouden ring Saffier en Diamant
  Een gouden vintage ring met blauwe saffier en diamant en 9 karaat solide goud. Een zetting met een cluster van 8 blauwe saffier edelsteentjes en een klein diamantje in het midden.

  € 325,00
 • Vintage ring Opaal en Ioliet
  Vintage ring Opaal en Ioliet

  Vintage gouden ring Opaal en Ioliet
  Een gouden vintage ring met Opaal en zacht lila Ioliet edelsteentjes en 9 karaat solide goud. Een zetting met 14 rond geslepen schitterende Ioliet edelsteentjes en grote Opaal.

  € 300,00
 • Vintage ring Opaal en Smaragd
  Vintage ring Opaal en Smaragd

  Vintage ring Smaragd en Opaal
  Een prachtige zogenoemde vintage cluster ring met opaal en smaragd edelsteentjes en 9 karaat solide goud.

  € 389,00
 • Vintage ring Robijn en Opaal
  Vintage ring Robijn en Opaal

  Vintage 9k ring Robijn en Opaal
  Een koninklijke vintage cluster ring met Opaal en Robijn edelsteentjes en 9 karaat solide goud. Een zetting met 4 rond geslepen schitterend kleurende Robijn edelsteentjes en een kleurrijke opaal

  € 439,00
 • Gouden ring Saffier vintage cluster met diamant
  Gouden ring Saffier vintage cluster met diamant

  Vintage cluster ring Saffier en Diamant
  Een vrij grote gouden vintage ring met blauwe saffier en diamant en 9 karaat solide goud. Een zetting met een cluster van 6 blauwe saffier edelsteentjes en een klein diamantje.

  € 425,00
 • Gouden ring vintage Topaas
  Gouden ring vintage Topaas

  Vintage cluster ring Topaas en Diamant
  Een prachtige cluster ring met lichtblauwe Topaas edelsteentjes en diamantjes en 9 karaat solide goud. Een zetting met een cluster van 6 blauwe Topaas edelsteentjes 3 diamantjes.

  € 429,00
 • Gouden aanschuifring granaat
  Gouden aanschuifring granaat

  Vintage ring Granaat aanschuif ring
  Een prachtige vintage band ring met rode Granaat edelsteentjes, diamant en 9 karaat solide goud. Een half eternity zetting met 4 geslepen schitterend kleurende Granaat edelsteentjes.

  € 325,00
 • Vintage ring Demantoid Granaat
  Vintage ring Demantoid Granaat

  Vintage cluster ring Granaat en Diamant
  Een prachtige cluster ring met lichtgroene Demantoid Granaat edelsteentjes 9 karaat solide goud. Een zetting met een cluster van 6 Demantoid Granaat edelsteentjes en één klein diamantje.

  € 325,00
 • Ring, Vintage ring Opaal edelsteen
  Ring, Vintage ring Opaal edelsteen

  Vintage ring Opaal en Diamant
  Een prachtige vintage ring met een Opaal edelsteen en diamantjes aan elke zijde en 9 karaat solide goud.

  € 325,00
 • Vintage ring Robijn clusterring
  Vintage ring Robijn clusterring

  Vintage ring Robijn en Diamant
  Een prachtige vintage cluster ring met Robijn edelsteentjes, diamant en 9 karaat solide goud.

  € 425,00
Sorteer op
© 2017 - 2022 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel