Handgemaakte sieraden; parelkettingen en armbanden

Regelmatig maak ik handgeknoopte parel kettingen en armbanden. Tussen elke parel wordt dan een knoopje gelegd om ze te beschermen tegen schuren. Door schuren raken parels namelijk beschadigd. Ik knoop de parelkettingen en armbanden met mooie parel zijde en bevestig altijd een mooie sterling zilveren sluiting.

Er bestaan vele verschillende vormen zoetwater parels. De ronde of druppel parels of barok parels , of biwa en keshiparels. De biwa zijn langwerpig van vorm en de keshiparels hebben meestal een wat driehoekige of vrije vorm. Beide soorten hebben een extreem mooi glans. Verder zijn er nog de rijstparels en muntparels.

Sieraden met parels blijven juist mooi als u ze regelmatig draagt. De parels blijven door het vet van de huid en de luchtvochtigheid mooi van glans en kleur. Echter, parels kunnen niet tegen parfum, make-up of andere verzorgingsproducten.

Tahiti parel sieraden

Tahiti parels zijn er in bijzondere kleuren zoals grijs, donker blauw of donker groen, of combinaties hiervan. Het is de enige parel die van nature in donkere kleuren voorkomt. Tahiti parels worden gekweekt in de zwartkleppige pareloester, Pinctada Margaritifera genoemd. Deze bijzondere parels worden in minstens 6 jaar tijd gevormd en zijn kostbare parels.

 

Alle parel sieraden kunnen worden uitgevoerd in 14 karaat solide goud. Neem voor informatie contact met mij op via info@daansdesign.com.

 

Shop hier

Home

Edelstenen kettingen

Armbanden

Oorbellen

Ringen

© 2017 - 2023 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel