Gouden oorbellen, Gouden ketting, Gouden oorbellen edelsteen, Gouden ketting edelsteen, Ketting edelsteen, Parelketting, Edelstenen oorbellen, Oorbellen edelsteen, Handgemaakte sieraden, Handgemaakte oorbellen, Exclusieve sieraden, Luxe sieraden, Lange kettingen, Exclusieve edelstenen kettingen, Luxe edelstenen kettingen, Druppel oorbellen, Barok parels oorbellen, Oorbellen edelsteen druppels, Oorbellen parel druppels, Sieraden winkel Bergen, Sieraden winkel, Sieraden dames, Sieraden voor haar, Sieraden cadeau, Sieraden edelsteen, Daans Design

Edelstenen sieraden van Daans Design.

Al sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door de kleuren en de prachtige schittering van sieraden met edelstenen. Graag ontwerp ik duurzame en stijlvolle sieraden die u heel lang kunt dragen en niet al na een paar maanden in de prullenbak liggen. Ook zijn de meeste sieraden draagbaar voor mensen met allergieën. Alle sieraden zijn door mij handgemaakt.

Mijn inspiratie vind ik vooral in de prachtige natuur. De gemeente Bergen in Noord-Holland waar ik woon, is dan ook een unieke omgeving waar ik in alle rust en met alle passie heerlijk kan werken aan mijn sieraden om deze vervolgens aan te bieden in mijn online sieraden winkel.

 

Sieraden met edelstenen, parels, goud en zilver.

Ik werk voornamelijk met exclusieve edelstenen en parels, goud, gold fill en 925 sterling zilver. Het meest houd ik van de prachtige en diverse kleuren van toermalijn.

Vooral de plakjes toermalijn zijn mijn grote liefde. Toermalijn is zeer zeldzaam en daarom erg speciaal en exclusief. De sieraden met toermalijn zijn allemaal "limited editions".

Meer informatie over toermalijn kunt u vinden onder toermalijn sieraden.

 

Handgeknoopte kettingen en armbanden.

Toermalijn, Ketting, Toermalijn ketting, Toermalijn sieraden, Handgemaakte sieraden, Edelstenen ketting, Edelstenen sieraden, Exclusieve sieraden, Parelketting, Zoetwater parels, Elegante sieraden, Sieraden webshop, Exclusieve sieraden webshop, Sieraden voor haar, Sieraad voor haar kopen, Sieraden online kopen, Sieraden webshop Bergen, Echte parels, Sieraden met echte edelstenen, Sieraad in opdracht

Ik beleef bijzonder veel plezier aan het knopen van kettingen en armbanden en ik gebruik hiervoor alleen de beste kwaliteit zijde. Er zijn verschillende geknoopte sieraden zoals; parel armbanden, parel kettingen of mala's geknoopt met edelstenen. 

Het knopen van bijvoorbeeld een parel ketting wordt gedaan om de parels niet tegen elkaar aan te laten schuren en zo te beschermen tegen beschadiging.

 

Veel plezier met shoppen in mijn webshop!

I am living my dream making unique jewelry designs with precious gemstones and pearls.

Groetjes,

Daniëlle xx

Home

Armbanden

Edelstenen kettingen

Oorbellen

Ringen

© 2017 - 2022 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel