Edelstenen sieraden van Daans Design.

Al sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door de kleuren en de prachtige schittering van sieraden met edelstenen. Graag ontwerp ik duurzame en stijlvolle sieraden die u heel lang kunt dragen en niet al na een paar maanden in de prullenbak liggen. Ook zijn de meeste sieraden draagbaar voor mensen met allergieën. Alle sieraden zijn door mij handgemaakt.

Mijn inspiratie vind ik vooral in de prachtige natuur. De gemeente Bergen in Noord-Holland waar ik woon, is dan ook een unieke omgeving waar ik in alle rust en met alle passie heerlijk kan werken aan mijn sieraden om deze vervolgens aan te bieden in mijn online sieraden winkel.

 

Edelstenen, parels, goud en zilver.

Ik werk voornamelijk met exclusieve edelstenen en parels, goud, gold fill en 925 sterling zilver. Het meest houd ik van de prachtige en diverse kleuren van toermalijn.

Vooral de plakjes toermalijn zijn mijn grote liefde. Toermalijn is zeer zeldzaam en daarom erg speciaal en exclusief. De sieraden met toermalijn zijn allemaal "limited editions".

Meer informatie over toermalijn kunt u vinden onder toermalijn sieraden.

 

Handgeknoopte kettingen en armbanden.

Daans Design handgeknoopte parel ketting zilver

Ik beleef bijzonder veel plezier aan het knopen van kettingen en armbanden en ik gebruik hiervoor alleen de beste kwaliteit zijde. Er zijn verschillende geknoopte sieraden zoals; parel armbanden, parel kettingen of mala's geknoopt met edelstenen. De mala's worden verkocht in mijn andere webshop genaamd www.malaflow.com.

Het knopen van bijvoorbeeld een parel ketting wordt gedaan om de parels niet tegen elkaar aan te laten schuren en zo te beschermen tegen beschadiging.

 

Veel plezier met shoppen in mijn webshop!

I am living my dream making unique jewelry designs with precious gemstones and pearls.

Groetjes,

Daniëlle xx

© 2017 - 2020 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel