Daans Design

 

Privacy Verklaring

 

Hier vind je de privacy verklaring van Daans Design.

Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Daans Design.

 

Inleiding

 

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens worden opgeslagen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

 

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

Daans Design

 

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Daans Design. Daans Design maakt sieraden van exclusieve edelstenen en van goede kwaliteit.

 

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Daans Design verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u vragen heeft, kunt u gerust contact met mij opnemen.

 

Daans Design

Email: info@daansdesign.com

 

Doel gegevens

 

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Daans Design. Deze worden hieronder toegelicht.

 

1 Het versturen van nieuwsbrieven

Daans Design stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je naam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Daans Design. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden je aan te melden.

 

2 Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Daans Design via de website, Instagram of Whatsapp of als je een produkt besteld. Alleen de benodigde gegevens zullen worden gevraagd. Zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

 

3 Analytics

De website van Daans Design verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de paginga’s die je veel bezoekt.

 

4 Administratie

 

DaansDesign werkt samen met Knab bank, Mollie en Paypal voor het verwerken van betalingen van bestellingen. Allen hebben een privacyverklaring.

De administratie van DaansDesign wordt vastgelegd in het boekhoudprogramma Gekko en bij de belastingdienst. Beide hebben een privacyverklaring.

 

 

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

 

Ontvangers

 

De gegevens die Daans Design ontvangt en verwerkt worden beheert d.m.v:

 

1 Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Voor informatie over Mailchimp en de manier waarop zij met gegevens omgaan, verwijzen wij je naar de website van Mailchimp met hun pricacyverklaring en algemene voorwaarden. (https://www.mailchimp.com/legal/privacy)

 

2 Mijn Webwinkel

De website en back-ups van de website worden gehost bij Mijn Webwinkel. Gegevens die jij achterlaat op de website van Daans Design zijn op de servers van Mijn Webwinkel opgeslagen.

 

3 Instagram

Wanneer je contact opneemt via Instagram via chat voor een bestelling of informatie. Instagram heeft een eigen privacyverklaring. (www.facebook.com/about/privacyshield)

 

4Whatsapp

Wanneer je contact opneemt via Whatsapp voor een bestelling of informatie. Whatsapp heeft een eigen privacyverklaring. (www.whatsapp.com/privacyverklaring)

 

Opslag periode

 

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Daans Design, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 

1 Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en naam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@daansdesign.com.

 

2 Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Daans Design via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, telefoonnummer en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

 

3Analytics

 

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

Beveiliging

 

Er worden van jouw persoongegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

 

De persoonsgegevens die door Daans Design worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

 

Jouw rechten

 

1 Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Daans Design vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Daans Design. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 

2 Recht op rectivicatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Daans Design.

 

3 Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Daans Design vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

 

4 Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat Daans Design niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

 

5 Recht op stop gegevensgebruik

Wil jij niet dat Daans Design jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

 

Plichten

 

Daans Design verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Daans Design via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

 

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. En je postadres voor het versturen van producten. En je telefoonnummer wordt alleen gebruikt indien het noodzakelijk is je met spoed te bereiken. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Daans Design het betreffende product niet leveren.

 

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Daans Design met anderen dan hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

 

Daans Design behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Daans Design dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Daans Design te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via info@daansdesign.com

© 2017 - 2019 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.