Retourneren van een product of bestelling

Hoe stuur je een product retour naar Daans Design

  1. Stuur een mail naar info@daansdesign.com en laat mij weten welk product/bestelling je retour wilt sturen. Ik hoor graag wat de reden van het retour sturen is, zodat ik daar verbetering in aan kan brengen.
  2. Het pakketje mag je retour sturen naar Daans Design, Bisschopskroft 8C, 1934 DE Egmond aan den Hoef.
  3. Na melding van jouw retour, zal het bedrag binnen 14 dagen terug gestort worden. Uiteraard mits het product in goede orde retour ontvangen is.
  4. Het sieraad mag niet gedragen zijn.
  5. Gepersonaliseerde sieraden worden niet retour genomen.

 

Retourneren van een bestelling en bedenktijd

Het kan misschien een keer voorkomen dat je niet tevreden bent over een product of bestelling die je van ons hebt ontvangen. Wellicht is de kleur van een edelsteen iets anders dan dat je had gehoopt, of is de maat van een kraal niet wat je graag wilde hebben. Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. Uiteraard wil ik wel graag de reden weten, om mijn kwaliteit te blijven verbeteren.

Na het melden van de annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product/bestelling retour te sturen. Het volledige orderbedrag wordt dan inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Op de site van je vervoerder kun je de exacte tarieven raadplegen. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsplicht, zal het product met alle toebehorende en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Daans Design geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met Daans Design. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden, uiteraard mits het product in goede orde ontvangen is. Zorg dat je het product/bestelling die je retour stuurt goed verpakt; minimaal in een bubbeltjes envelop en in originele verpakking.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@daansdesign.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Home

Armbanden

Edelstenen kettingen

Oorbellen

Ringen

© 2017 - 2023 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel