Sorteer op
Sorteer op

Edelstenen kettingen en parelkettingen 

De handgemaakte kettingen met edelstenen en parels worden gemaakt met de mooiste kwaliteit edelstenen en parels en hoogwaardige materialen zoals 14 karaat goud, 14 karaat gold fill en sterling zilver. Exclusieve en handgemaakte sieraden van goede kwaliteit en originele ontwerpen.

Gouden ketting edelstenen toermalijn blauw

Minimalistische ketting en Choker ketting 

De minimalistische ketting  edelstenen voor dames in dainty stijl is heel divers omdat deze kettingen op diverse manieren gedragen kunnen worden. Als korte ketting meerdere malen om uw hals of als enkele lange dames ketting. En bovendien als armband waarbij u de edelstenen ketting meerdere malen om uw pols draait. Deze minimalistische ketting wordt gemaakt met heel kleine AAA edelstenen en is er in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk deze als enkelvoudige armband te bestellen. 

De choker ketting is een korte ketting met edelstenen of met parels of een combinatie van beide. Deze korte ketting is gemaakt met heel kleine edelstenen met een grote parel of andere edelsteen hanger. Zoals bijvoorbeeld een toermalijn edelsteen hanger. Toermalijn is een zeldzame edelsteen omdat deze maar zelden als siersteenkwaliteit wordt gevonden.

Ketting, Handgemaakte sieraden, Minimalistische ketting, Choker ketting, Edelstenen ketting, Ketting met edelsteen, Gouden ketting met edelsteen, Groene toermalijn, Groene edelsteen, Ketting dames, Ketting edelsteen dames, Minimalistische ketting met edelsteen, Handgemaakte ketting, Cadeau, Cadeau voor haar, sieraden webshop, sieraden online, Exclusieve sieraden, Luxe sieraden, Exclusieve sieraden webwinkel

Parelkettingen

De parelkettingen zijn meestal kort maar op verzoek kan ik ook een lange parel ketting voor u maken. Deze zijn handgeknoopt met hoogwaardige parel zijde. Dit om te voorkomen dat de parels langs elkaar schuren en zo beschadigd raken. Elke ketting is afgewerkt met een mooi slot van sterling zilver of 14 karaat gold fill.

Cadeau; geleverd in een luxe juwelendoos en ingepakt als cadeau.

Verzending; gratis met track & trace met pakket post binnen 2 werkdagen.

Home

Edelstenen kettingen

Parelkettingen

Bohemian

Edelstenen armbanden

Ringen

Oorbellen

 

© 2017 - 2021 Daans Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel